Om oss

Välkommen till Rydbergs!


Vår populära rödbetssallad känner nog de flesta igen. Men allt startade redan 1937 med att herr och fru Rydberg gjorde egen majonnäs som de började sälja i en livsmedelsbutik på söder i Stockholm. Den himmelska smaken gjorde snabbt succé! Majonnäsen hade ovanligt hög kvalitet och var helt fri från konserveringsmedel eller andra tillsatser. Inte konstigt att den blev så populär! Du hittar självklart fortfarande samma klassiska majonnäs i vårt sortiment.

När Rydbergs rödbetssallad slog igenom på 70-talet utökades sortimentet med produkter till både matbutiker och gatukök. Sedan dess har det växt med olika sorters sallader, dressingar, såser, matlagningssåser och dippsåser. Till och med leverpastej och leverkorv har på senare år gjort entré hos Rydbergs!

Idag erbjuder Rydbergs ett brett sortiment av produkter till både privatpersoner och företag. Du hittar oss i matbutiker, restauranger, gatukök, hamburgerkedjor, bensinstationer och många andra ställen.
Läs mer om våra produkter här. Varför inte passa på att hitta något gott till middagen?

Rydbergs

Foodmark AB
Rydbergs är en del av Foodmark som marknadsför flera starka och väletablerade varumärken med en lång tradition bakom sig.
Vårt huvudkontor ligger i Sundbyberg och vårt lager ligger i Jordbro utanför Stockholm.
Foodmarks huvudsakliga verksamhet är kylda, tillagade färskvaror som marknadsförs under varumärkena Rydbergs och Lohmanders. Vi erbjuder också varor som messmör, mesost och mjukost under varumärket Fjällbrynt.

 

Visste du att:

 

Är du intresserad av jobb inom Foodmark?

Nedan listas lediga tjänster. Klicka på tjänsten för att se hela annonsen, följ sedan anvisningarna för att skicka in ansökan.

Laboratorietekniker – Spånga

Säljare DVH – Uppsala

Produktionsmedarbetare – Spånga

Produktionsmedarbetare – Gotland