Tunnbrödrulle

INGREDIENSER:
  • 3 st skivor mjuka rektangulära tunnbröd till smörgåstårta

  • eller
  • 1 paket små runda mjuka tunnbröd till portionsserveringar
  • 1 paket wienerkorv eller varmkorv
  • lagerblad
  • kryddpepparkorn
  • 350 gram Rydbergs potatissallad original
  • 350 gram Rydbergs räksallad
  • 4 msk bostongurka
  • 4 msk stark senap
  • ketchup
  • rostad lök
GÖR SÅ HÄR:

Koka korven i sjudande vatten med lagerblad och kryddpepparkorn. Skiva i slantar när den är klar.

Blanda korv, potatissallad och bostongurka.

Lägg ut ett tunnbröd på ett fat med ett smörgåspapper i botten. Smeta ett lager senap och lägg sen på potatisröran. Strö över rostad lök.

Lägg på ett till tunnbröd ovanpå och ringla över ketchup. Toppa sedan med räksalladen och slutligen ett tunnbröd till. Ringla över ketchup igen och strö över mer rostad lök. Ställ i kylen så att allt ”sätter sig”, då blir det lättare att skära upp.