Inspireras av Maggies Skafferi

SKRIVET KL 14:19, 21 maj 2018

Vår tredje inspiratör Maggies Skafferi har lagat portobelloburgare med pankopanerade lökringar ihop med våra vegosåser Rostad lök mayo och Sriracha mayo. Ett riktigt festligt recept! Ingredienser (2 pers): Pankopanerade lökringar: 2 gula lökar, skalade 1 dl mjöl 1 dl öl 1 tsk salt Vitpeppar 2 dl pankofringor 2 – 3 dl neutral olja till fritering Skiva löken ganska tjockt, de får inte vara för tunna. Välj ut de största lökringarna till paneringen. Vispa ihop mjöl, öl, salt och peppar tillLäs mer


Inspireras av Annas mat och bakblogg

SKRIVET KL 13:30, 14 maj 2018

Möt vår andra inspiratör Annas mat och bakblogg som lagat kycklingspett och en god grekisk sallad ihop med vår potatissallad gourmet klassisk. En perfekt maträtt under varma dagar i solen! Ingredienser: (4 port) 8 stycken grillspett i trä 4 st Kycklingfileer 3 msk Olja 1 msk Soja 1 msk honung 1 pressad vitlöksklyfta Salt Peppar Paprikakrydda Oregano Grekisk sallad: 1 grön paprika 1 röd lök 1 gurka 4 tomater 100 g kalamata oliver 1 msk pressad citron eller vitvinsvinäger 3Läs mer


Inspireras av Vegan Food by Robin

SKRIVET KL 13:30, 7 maj 2018

Nu sätter äntligen vår sommarkampanj igång där våra inspiratörer delar med sig av sina recept ihop med våra produkter. Först ut är Vegan Food by Robin som lagat vegoburgare ihop med våra nya såser med smakerna Rostad lök mayo och Siracha mayo. Ingredienser (4 st burgare + klyftpotatis): 600g Anamma formbar färs 12 st amandine potatisar 1 tsk tabasco 2 st gula lökar 1 st rödlök 2 tsk sambal oelek 1 tsk liquid smoke 1 krm smoked paprika krydda 2Läs mer