Fish taco med räkröra
Överraska med en krispig fish taco med panko-panerad torsk och en kryddig kimchi-räkröra.
INGREDIENSER:
-
Torskrygg
-
Rydbergs Räkröra Kimchi
-
Panco
-
Ägg
-
Vetemjöl
-
Avocado
-
Vitkål
-
Rädisor
-
Koriander
-
Lime
-
Tortillabröd
-
Salt
-
Peppar
-
Rapsolja
GÖR SÅ HÄR:
- Skär torskryggen i mindre bitar. Doppa bitarna i vetemjöl, sedan vispat ägg, och sedan panko.
- Skiva avokado och rädisor och strimla vitkålen.
- Skär limen i klyftor.
- Stek torsken på medelhög värme i rikligt med rapsolja tills de blivit gyllene. Ta av spisen och lägg fisken på hushållspapper för att rinna av och behålla sig krispiga.
- Komponera fish tacon precis som du vill och toppa med en stor klick Rydbergs Räkröra Kimchi. Njut!