Kyckling med ris och Green Goddess
KYCKLING MED RIS OCH GREEN GODDESS
Den perfekta middagen till både vardag och helg: ugnsstekt kyckling med ris, sallad och Green Goddess-dressing!
INGREDIENSER:
-
1
flaska(or)
Rydbergs Green Goddess
-
Kycklingfilé
-
Olja
-
Paprikapulver
-
Timjan
-
Salt och peppar
-
Ris
-
Salladsmix
-
Gurka
-
Tomat
-
Rödlök
-
Rostade mandlar eller frön
GÖR SÅ HÄR:
- Värm ugnen till 200°C
- Pensla kycklingfiléerna med olja och krydda sedan med paprikapulver, timjan, salt och peppar
- Stek på hög värme på en panna i ca 4-5 minuter på varje sida.
- Lägg filéerna i ugnsform och sätt i mitten på ugnen i ca 20 minuter eller tills köttet är genomstekt och inte rosa i mitten.
- Koka ris efter instruktionerna på förpackningen.
- Servera med sallad och Rydbergs Green Goddess