Snitt – Fish taco

10 stycken snittar

INGREDIENSER:
  • 10 st skivor liten formfranska
  • 100 gram varmrökt lax
  • 1 msk Rydbergs Majonnäs
  • 1 msk gräddfil
  • 1 st citronjuice + zest från 1 citron att garnera med
  • dill att garnera med
GÖR SÅ HÄR:

Skär kanterna av formfranskan. Kavla ut den med en kavel så att den blir helt platt. Ta ett runt föremål (ex. litet glas) för att skära runt så att du får ett runt litet ”tacobröd”. Gör likadant med alla brödskivor.

Smörstek bröden så att blir lätt rostade, de får inte rostas för hårt för då går de inte att böja.

Blanda Rydbergs Majonnäs, gräddfil och citronjuice. Rör ihop med den varmrökta laxen.

Bygg tacon med laxröran och garnera med dill och citronzest.