Höstens nyheter från Rydbergs

SKRIVET KL 10:09, 1 september 2023

Det händer mycket spännande ute i butik i början av september. Vecka 36 lanserar Rydbergs två nya favoritsåser – och en ny röra! 

Först ut har vi Green Goddess som gör comeback! Detta är en fräsch sås med avokado och lime som snabbt blev en favorit hos många när den lanserades våren 2020. Green Goddess passar lika bra till sallad, som till kyckling och fisk eller vegetariska alternativ. Såsen är växtbaserad vilket innebär att den passar alla runt bordet.

Den andra såsen vi lanserar är en av våra mest omtyckta såser som nu kommer i en större förpackning, nämligen Rydbergs Vit Kebabsås. Den passar perfekt till kebab, falafel, sallad och så mycket mer. Med den nya större flaskan kommer såsen räcka till alla er som älskar sås – och till hela familjen!

Höstens tredje nyhet är Het Kebabröra med svenskt nötkött, krispig vitkål och hetta från chili. Röran är perfekt för dig som snabbt vill göra en kebabrulle eller en god kebabmacka – och den passar också utmärkt som tillbehör till sallad eller pommes!