Om oss

Välkommen till Rydbergs!

Vår populära rödbetssallad känner nog de flesta igen. Men allt startade redan 1937 med att herr och fru Rydberg gjorde egen majonnäs som de började sälja i en livsmedelsbutik på söder i Stockholm. Den himmelska smaken gjorde snabbt succé! Majonnäsen hade ovanligt hög kvalitet och var helt fri från konserveringsmedel och andra tillsatser. Inte konstigt att den blev så populär!

När Rydbergs rödbetssallad slog igenom på 70-talet utökades sortimentet med produkter till både matbutiker och gatukök. Sedan dess har det växt med olika sorters sallader, såser, dressingar  och dippsåser.

Rydbergs erbjuder ett brett sortiment av produkter till både privatpersoner och företag. Du hittar oss i matbutiker, restauranger, gatukök, hamburgerkedjor, bensinstationer och på många andra ställen.
Vill du läsa mer om våra produkter kan du klicka här. Varför inte passa på att hitta något gott till middagen?

 

Foodmark AB

Rydbergs är en del av livsmedelsproducenten Foodmark som marknadsför flera starka och väletablerade varumärken med en lång tradition bakom sig.
Foodmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg och produktionen sker på Foodmarks anläggningar i Haninge söder om Stockholm, i Klintehamn på Gotland samt i Vidsel i Älvsbyns kommun. Ett fåtal av Foodmarks artiklar produceras hos systerbolagen i Norge och Danmark.

Foodmarks huvudsakliga verksamhet är kylda, tillagade färskvaror som marknadsförs under varumärkena Rydbergs och Lohmanders.
Vi erbjuder också varor som messmör och mjukost under varumärket Fjällbrynt.

Klicka här för att läsa mer om Foodmark

 

Visste du att:

 

Lediga tjänster

Är du intresserad av att jobba med Rydbergs och Foodmarks andra varumärken?
Klicka här för att se våra lediga tjänster