Om oss

Välkommen till Rydbergs!

Vår populära rödbetssallad känner nog de flesta igen. Men allt startade redan 1937 med att herr och fru Rydberg gjorde egen majonnäs som de började sälja i en livsmedelsbutik på söder i Stockholm. Den himmelska smaken gjorde snabbt succé! Majonnäsen hade ovanligt hög kvalitet och var helt fri från konserveringsmedel och andra tillsatser. Inte konstigt att den blev så populär! Du hittar självklart fortfarande samma klassiska majonnäs i vårt sortiment.

När Rydbergs rödbetssallad slog igenom på 70-talet utökades sortimentet med produkter till både matbutiker och gatukök. Sedan dess har det växt med olika sorters sallader, såser, dressingar  och dippsåser. Till och med leverpastej och leverkorv har på senare år gjort entré hos Rydbergs!

Rydbergs erbjuder ett brett sortiment av produkter till både privatpersoner och företag. Du hittar oss i matbutiker, restauranger, gatukök, hamburgerkedjor, bensinstationer och på många andra ställen.
Vill du läsa mer om våra produkter kan du klicka här. Varför inte passa på att hitta något gott till middagen?

 

Foodmark AB

Rydbergs är en del av livsmedelsproducenten Foodmark som marknadsför flera starka och väletablerade varumärken med en lång tradition bakom sig.
Foodmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg och vårt lager är placerat i Haninge söder om Stockholm. Foodmarks produkter tillverkas i Spånga, Klintehamn på Gotland, Norrköping, Östersund och Vidsel. Ett fåtal av våra artiklar produceras hos våra systerbolag i Norge och Danmark. Under 2018 kommer vi att samlokalisera delar av våra produktion till vår helt nya anläggning i Albyberg, Haninge kommun.
Foodmarks huvudsakliga verksamhet är kylda, tillagade färskvaror som marknadsförs under varumärkena Rydbergs och Lohmanders. Vi erbjuder också varor som messmör och mjukost under varumärket Fjällbrynt.

Klicka här för att läsa mer om Foodmark

 

Visste du att:

 

Är du intresserad av jobb inom Foodmark? Klicka här