Vi byter färg på lock och förpackning!

SKRIVET KL 12:34, 19 mars 2020

Vi vill göra det lättare att sortera plast vid återvinning. Därför byter vi färg på locken på våra såser från svart till röd, som är lättare för maskinerna på sopstationerna att urskilja och lägga i rätt låda vid återvinning. Under året byter vi även färg på de svarta locken på vår gourmet potatissallader.


Rydbergs väljer ägg från frigående höns

SKRIVET KL 09:11, 9 maj 2019

Rydbergs använder enbart ägg från frigående hönor i alla sina produkter, sedan februari 2019 görs inga fler inköp av burhönsägg. Övergången till ägg från frigående hönor har redan skett på alla produkter som produceras i Sverige. Att använda ägg från frigående höns är något Foodmark länge har haft som ambition och det känns väldigt bra att vi nu äntligen fått till detta, säger Andreas Millbourn, VD på Foodmark.


Rydbergs lanserar vegansk Hamburgerdressing!

SKRIVET KL 15:59, 5 april 2019

Gör grillupplevelsen ännu godare med våra vego-såser. Sriracha mayo, Rostad lök mayo eller vår senaste nyhet Hamburgerdressing. Vi på Rydbergs vill kunna omfamna alla runt bordet, även de som äter vegetarisk eller vegansk kost. Den nya Hamburgerdressingen är märkt med vår Vego-vimpel för att visa att den är helt vegansk och inte innehåller mjölk eller ägg. Prova vår goda nyhet på vegoburgaren, halloumiburgaren eller på vanliga burgare. Den är också jättegod att ha som dipp till pommes frites. Läs mer om våra genvägar tillLäs mer


DATUM