Rydbergs lanserar en ny het kebabsås

SKRIVET KL 11:23, 10 september 2021

Maxa smakupplevelsen med vår senaste nyhet: Rydbergs Het Kebabsås. En fräsch kebabsås med hetta från chili. Het Kebabsås är lika god till kött och kyckling som till vegetariska rätter – och den passar utmärkt till kebab, hamburgare, falafel, wraps och tacos. 


Foodmark återkallar avgränsat parti livsmedelsprodukter

SKRIVET KL 11:55, 8 september 2021

Foodmark återkallar avgränsat parti livsmedelsprodukter Foodmark återkallar ett antal dressingar från varumärket Rydbergs. Vi har blivit informerade från vår leverantör att de funnit rester av etylenoxid i stabiliseringsmedel som använts i tillverkning av nedanstående produkter. Halten av etylenoxid är låg och råvaran utgör en väldigt liten del i den färdiga produkten. Det föreligger ingen omedelbar hälsorisk att äta produkterna. Etylenoxid är förbjudet som bekämpningsmedel i EU/EES och produkterna återkallas därför. Mer information finns att läsa på Livsmedelsverkets hemsida. Återkallelsen gäller deLäs mer


Rydbergs lanserar klassiska såser i veganska varianter!

SKRIVET KL 14:46, 11 maj 2021

Lagom till grillsäsongen drar igång släpper Rydbergs sin populära bearnaisesås i en helt vegansk variant – lika försvinnande god som originalet, men utan ägg och mejeriprodukter. Samtidigt utökar Rydbergs sitt utbud av såser med en klassisk aioli, även den vego. Rydbergs vill omfamna alla runt bordet, och är glada över att presentera dessa nyheter som gör att även veganer kan njuta av riktigt goda såser till sommarens efterlängtade grillmiddagar.