Inspireras av Stinas mat och prat

SKRIVET KL 17:08, 21 juni 2018

Festa till grillkorven på midsommar med detta recept, där vår potatissallad Gourmet blir ett passande tillbehör! Ni hittar receptet, som vår åttonde inspiratör Stinas Mat & Prat lagat här:

Ingredienser:

Färsk korv, välj någon sort med karaktär. Jag valde två olika salsiccia från Nonna Elide.
1/2öd paprika
2,5 till 3 dl riven parmigiano reggiano
1 rödlök
Örtkrydda
100 g Philadelphiaost
Färsk hackad chili, sambal eller Erős Pista
Gräslök och purjolök att toppa med
Rydbergs Gourmet potatissallad
Gör dina korvar med potatissallad så här:

Sätt ugnen på 200 grader.
Dela korvarna på hälften längs med.
Grilla korvarna i grillpanna eller på din grill och lägg i en form.
Hacka paprika och rödlök fint.
Hacka eller klipp gräslök fint.
Riv ost.
Blanda paprika, rödlök, riven ost med färskosten och tillsätt om önskas chili.
En tsk Erős Pista eller en halv hackad chili.
Toppa dina korvar med röran.
Sätt in korvarna i ugnen i ungefär 20 minuter.
Strö över gräslök och purjolök.
Välj din favoritpotatissallad och mumsa på.

Läs hela inlägget här!