Inspireras av Foodforfools

SKRIVET KL 11:04, 9 juni 2018

Gör vår potatissallad Gourmet Crème Fraîche till en festmåltid ihop med vegospett och en somrig capresesallad! Ett riktigt gott recept framtaget av våra sjätte inspiratörer Foodforfoools. Ingredienser: (4 pers) 1 förp Rydbergs Gourmet potatissallad med crème fraiche 600g Anammas formbara färs 1 förp 125 g mozzarella 1 förp 100 g minimozzarella 1 påse ruccola 1 förp körsbärstomater 2 plommontomater 1 förp jordgubbar 1 färsk basilika 1 vitlöksklyfta 1 msk soja 1 msk sirap/honung 2 msk vitvinsvinäger 4 msk olivolja SaltLäs mer


Inspireras av Vegohimlen

SKRIVET KL 10:42, 4 juni 2018

Behöver du inspiration på vegorecept? Vår femte inspiratör Vegohimlen har lagat svampkebab med sötpotatis och vår Sriracha mayo! Ingredienser (4 personer): 8 pitabröd (2 var) 500 g champinjoner 2 vitlöksklyftor 4 små sötpotatisar skurna i små kuber 1 msk torkad timjan Örtsalt 3 msk olivolja Rydbergs Sriracha mayo Karamelliserad lök: 3-4 gula lökar skurna i tunna ringar 2 tsk socker, gärna farinsocker 1 dl vatten 2 msk mjölkfritt smör Övrig fyllning: 200 g babyspenat 4 tomater skurna i skivor 1/2Läs mer


Inspireras av ’Doft och Smak’

SKRIVET KL 13:33, 28 maj 2018

Vår fjärde inspiratör är Doft och Smak som grillade ramlöksmarinerad flintastek och hade en god sallad och en av våra potatissallader Gourmet som tillbehör. En sommarfavorit i ny tappning! Ingredienser: Ramslöksmarienerad flintastek Gurka Tomat Salladsmix Små mozzarellakulor Olivolja Balsamvinäger Valfri potatissallad Gourmet Grillade köttet/flintasteken ca 6 – 7 minuter per sida. Flytta runt köttet ofta, så det inte bränns vid, men det är ingen fara om någon eldflamma slickar köttet. Låt sedan köttet vila innan du skär upp det. ServeraLäs mer