Rydbergs låter dig byta allt mot bearnaisesås

SKRIVET KL 10:36, 21 maj 2014

Bearnaise är den mest sålda såsen i Sverige. Inte konstigt, den är både god och passar till allt från grillat till pizza. Därför lanserar Sveriges ledande såstillverkare nu Bearnaise-it, en plug-in som låter bea-fans njuta av såsernas sås när och var de vill! Bearnaise-it är en enkel knapp som du drar från kampanjsidan till din bokmärkesrad. När bearnaisesuget sedan kickar in – vare sig du är på Facebook, Aftonbladet, eller spelar online-spel – så behöver du bara klicka på knappenLäs mer


Rydbergs lanserar nästa generations såser och sallader

SKRIVET KL 08:08, 14 april 2014

Intresset för yoghurtbaserade produkter som man med gott samvete kan äta varje dag ökar markant och Rydbergs lyssnar på sina konsumenters önskemål. Detta har resulterat i en lansering av nya, spännande yoghurtbaserade såser och potatissallader som passar perfekt till kött, fisk och grönsaker.


Prova en enklare matkasse!

SKRIVET KL 14:10, 18 december 2013

Du har väl inte missat vår senaste nyhet? Ett helt nytt sortiment av matlagningssåser som ger variation till några av våra mest populära vardagsrätter. Och gör det både enkelt och gott! Den krämiga matlagningssåsen hälls direkt i stekpannan över till exempel kött eller fågel, och skapar en måltid med smaker från olika delar av världen, på 15 minuter.