Inspireras av Vego Inspira

SKRIVET KL 09:27, 15 juni 2018

Sugen på wraps till helgen? Testa då Vego Inspiras recept med rostad lök-coleslaw, vegetarisk stark korv och vår sås Rostad lök mayo. En måltid vi gärna tar med oss ut i det gröna! Recept för 4 personer: Coleslaw: 6 dl strimlad savoykål 1 liten rödlök, strimlad 1 dl Rydbergs rostad lök mayo 1 tsk honung alt. socker eller agavesirap ½ tsk dijonsenap Salt Svartpeppar Blanda alla ingredienser. Låt coleslawen vila i kylskåpet en stund. Marinad till potatis och morötter: 1Läs mer


Inspireras av Foodforfools

SKRIVET KL 11:04, 9 juni 2018

Gör vår potatissallad Gourmet Crème Fraîche till en festmåltid ihop med vegospett och en somrig capresesallad! Ett riktigt gott recept framtaget av våra sjätte inspiratörer Foodforfoools. Ingredienser: (4 pers) 1 förp Rydbergs Gourmet potatissallad med crème fraiche 600g Anammas formbara färs 1 förp 125 g mozzarella 1 förp 100 g minimozzarella 1 påse ruccola 1 förp körsbärstomater 2 plommontomater 1 förp jordgubbar 1 färsk basilika 1 vitlöksklyfta 1 msk soja 1 msk sirap/honung 2 msk vitvinsvinäger 4 msk olivolja SaltLäs mer


Inspireras av Vegohimlen

SKRIVET KL 10:42, 4 juni 2018

Behöver du inspiration på vegorecept? Vår femte inspiratör Vegohimlen har lagat svampkebab med sötpotatis och vår Sriracha mayo! Ingredienser (4 personer): 8 pitabröd (2 var) 500 g champinjoner 2 vitlöksklyftor 4 små sötpotatisar skurna i små kuber 1 msk torkad timjan Örtsalt 3 msk olivolja Rydbergs Sriracha mayo Karamelliserad lök: 3-4 gula lökar skurna i tunna ringar 2 tsk socker, gärna farinsocker 1 dl vatten 2 msk mjölkfritt smör Övrig fyllning: 200 g babyspenat 4 tomater skurna i skivor 1/2Läs mer