Salladsdressing – från dunk till hink och flaska

SKRIVET KL 14:01, 5 mars 2024

På förfrågan från er kunder har vi uppdaterat Rydbergs Professional Salladsdressingar till smidigare och mer ändamålsenliga förpackningar! Vi har frågat, fått er input och handlat därefter. Resultatet är rätt produkt i rätt förpackning.

För att underlätta arbetet för er som jobbar i storkök och restauranger har vi fasat ut alla stora och otympliga dunkar. Istället finns alla våra salladsdressingar i 2,5 kg hinkar som är lättare att hantera och minimerar svinn. Och alla vinägretter är nu tillgängliga i smidiga och lätthanterliga 900 grams flaskor.

Ta del av vårt uppdaterade sortiment:

BLUE CHEESE, 2,5 kg hink – Smakrik och krämig dressing med färskost och smak av blå mögelost, perfekt till grönsallader, vågade bowls och all härlig råkost.

CAESAR, 2,5 kg hink – En krämig dressing med italiensk hårdost och svartpeppar. Perfekt till den klassiska caesarsalladen men även till andra  sallader, exempelvis lax.

MANGOCURRY, 2,5 kg hink – En spännande dressing gjord på mango och curry. Fruktig och kryddig som passar perfekt till kycklingens alla rätter och som kall sås till fisk.

RANCH, 2,5 kg hink – En frisk och krämig salladsdressing med fin smakkombination av crème fraiche och örter. Denna amerikanska favoritdressing går superfint både till krispig sallad, wraps och som smaksättare på burgertallriken.

RHODE ISLAND, 2,5 kg hink – Klassisk krämig dressing som är lika god till räksmörgås, skaldjurssallad och  räkcoctail som dipp till grönsaksstavar.

VINÄGRETT CITRON, 900 g flaska – En härlig salladsdressing med tydlig smak av citron, cest och bra balans mellan syra och sötma. Passar till alla typer av sallader med lax, räkor och kyckling. Även perfekt till salladsbuffén!

VINÄGRETT, 900 gram flaska – En smakrik, frisk och mycket populär vinägrett smaksatt med örter, lime och tomat. Den är god till alla typer av sallader, både grönsallader, fisk- och skaldjur samt kyckling.