Grilla hjärtsallad/spetskål: Dela salladen/kålen i halvor, pensla med olivolja och grilla/stek på hög värme tills den får fin färg. Om du kör på spetskål behöver den gå klart i ugnen på 200 grader i ca 20 min.
PLOCKMIDDAG MED RYDBERGS RANCHDRESSING
Ingredienser
Receptet gäller för 4 portioner

Gör så här
Tillaga pommes: Följ anvisningarna på förpackningen för att tillaga pommes.
Kycklingvingar: Följ anvisningarna på förpackningen för att tillaga de färdiga kycklingvingarna.
Pizza: Följ anvisningarna på förpackningen för att tillaga den färdiga pizzan, eller gör din egen pizza med inköpta ingredienser.
Friterad kyckling: Följ anvisningarna på förpackningen för att tillaga den färdigfriterade kycklingen.
Förbered grönsaksstavarna: Skär grönsakerna i stavar/halvor.
Stek padrones: Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek padrones tills de får färg, cirka 2-3 minuter, och toppa med salt.
Servera: Lägg upp den friterade kycklingen, kycklingvingarna, grönsaksstavarna, den grillade spetskålen, pommes och padrones på ett stort serveringsfat eller på flera mindre fat.
Dressingen: Dressa pizzan och spetskålen med Rydbergs Ranchdressing och häll upp dressingen i skålar för att kunna dippa kyckling, grönsaker, pommes, chips m.m.