Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Potatissallad med pepparrot & chips

Piffa till potaissalladen med kapris, pepparrot och krispiga lantchips – en given succé på buffén eller till grillmiddagen!

10 min
1
2
3
4
5
1 röst

Ingredienser

Rydbergs Potatissallad Original
800 gram
800 gram
Små kapris
2 msk
2 msk
Pepparrot
75 gram
75 gram
Lantchips
100 gram
100 gram
Smörgåskrasse
en liten näve
en liten näve

Gör så här

1.

Lägg upp potatissalladen på ett rymligt fat.

2.

Skala och riv pepparroten.

3.

Krossa chipsen så att det blir blandat smul med lite större bitar.

4.

Strö kapris, chips och pepparrot över potatissalladen. Avsluta med att klippa smörgåskrassen och strö över.

Klart!

Upptäck vår potatissallad

En genväg till gotländsk magi