Snitt – Svamp taco

10 stycken snittar

INGREDIENSER:
  • 10 st skivor liten formfranska
  • 100 gram champinjon
  • 1 msk smör
  • 2 msk Rydbergs Sourcream and onion
  • Riven parmesan att toppa med
  • handfull smörgåskrasse
GÖR SÅ HÄR:

Skär kanterna av formfranskan. Kavla ut den med en kavel så att den blir helt platt. Ta ett runt föremål (ex. litet glas) för att skära runt så att du får ett runt litet ”tacobröd”. Gör likadant med alla brödskivor.

Smörstek bröden så att blir lätt rostade, de får inte rostas för hårt för då går de inte att böja.

Skiva svampen och stek i torr panna så att vätskan släpper. Lägg i en klick smör och stek tills den börjar bli krispig. Lägg över i en skål och låt svalna lite.

Blanda ner sourcream and onion dressing i den varma svampen.

Bygg tacon med svampröra, riven parmesan och smörgåskrasse.