Kyckling med ris och Green Goddess

KYCKLING MED RIS OCH GREEN GODDESS
Den perfekta middagen till både vardag och helg: ugnsstekt kyckling med ris, sallad och Green Goddess-dressing!
INGREDIENSER:
  • 1 flaska(or) Rydbergs Green Goddess
  • Kycklingfilé
  • Olja
  • Paprikapulver
  • Timjan
  • Salt och peppar
  • Ris
  • Salladsmix
  • Gurka
  • Tomat
  • Rödlök
  • Rostade mandlar eller frön
GÖR SÅ HÄR:
  1. Värm ugnen till 200°C
  2. Pensla kycklingfiléerna med olja och krydda sedan med paprikapulver, timjan, salt och peppar
  3. Stek på hög värme på en panna i ca 4-5 minuter på varje sida.
  4. Lägg filéerna i ugnsform och sätt i mitten på ugnen i ca 20 minuter eller tills köttet är genomstekt och inte rosa i mitten.
  5. Koka ris efter instruktionerna på förpackningen.
  6. Servera med sallad och Rydbergs Green Goddess