KYCKLING MED RIS OCH GREEN GODDESS
Den perfekta middagen till både vardag och helg: ugnsstekt kyckling med ris, sallad och Green Goddess-dressing!
INGREDIENSER:
- 1 flaska(or) Rydbergs Green Goddess
- Kycklingfilé
- Olja
- Paprikapulver
- Timjan
- Salt och peppar
- Ris
- Salladsmix
- Gurka
- Tomat
- Rödlök
- Rostade mandlar eller frön
GÖR SÅ HÄR:
- Värm ugnen till 200°C
- Pensla kycklingfiléerna med olja och krydda sedan med paprikapulver, timjan, salt och peppar
- Stek på hög värme på en panna i ca 4-5 minuter på varje sida.
- Lägg filéerna i ugnsform och sätt i mitten på ugnen i ca 20 minuter eller tills köttet är genomstekt och inte rosa i mitten.
- Koka ris efter instruktionerna på förpackningen.
- Servera med sallad och Rydbergs Green Goddess