Risonisallad med mangoraja och grillad kyckling

INGREDIENSER:
  • 4 port risoni
  • 15 st körsbärstomater
  • 3 msk Rydbergs Mangoraja
  • 1 st grillad kyckling
  • 1 dl hackad persilja
  • droppe(ar) olivolja
  • nypa(or) salt
  • nypa(or) peppar
GÖR SÅ HÄR:

Koka risonin enligt förpackningen i välsaltat vatten. Lägg ner körsbärstomaterna den sista minuten av koktiden så att de mjuknar något. Sila av och blanda direkt upp med 1 msk olivolja så att risonin inte klibbar ihop.

Plocka kycklingen från skrovet i mindre bitar. Vänd ner den grillade kycklingen och mangorajan i risonin när den fortfarande är lite varm. Låt svalna något i rumstemperatur.

Hacka persiljan och blanda i salladen. Smaka av med salt och peppar. Servera ljummen.