Vårens nyheter från Rydbergs

SKRIVET KL 13:16, 8 mars 2024

Det händer mycket spännande ute i butik i mars. Lagom till vårens och sommarens picknics, grillkvällar och utflykter lanserar Rydbergs flera nya goda tillbehör inom potatissallad och coleslaw. Finns i butik från och med v.11.

Rydbergs Cornslaw – säsongssmak!  

Smokey cornslaw är en krämig tillbehörssallad på råkost med grillad majs och barbecuesmak. Ett matigt tillbehör som passar utmärkt till kyckling, ribs och all form av grillat. Perfekt till grillmiddagen eller som en side dish året runt.

Rydbergs Potatissallad Vinägrett – säsongssmak!

Rydbergs potatissallad Vinägrett är en helt ny produkt med tärnad potatis, en frisk lätt syrlig smak av vinägrettdressing, röd paprika och salladslök.

Potatissallad vinegrätt är fri från majonnäs, vegansk och fri från allergener vilket gör att en bred målgrupp kan njuta av denna goda sallad till sommarens grillmiddagar och picknickutflykter. Den innehåller svensk potatis odlad på Gotland och förpackningen är märkt med gårdens ursprung.

Rydbergs Paprika & Chili – säsongssmak i repris!

En favorit i repris! Paprika & Chili är en krämig potatissallad med skivad gotländsk potatis och både fyllig och lite het smak. Prova den till grillade revbensspjäll eller stekt fläskfilé. Den innehåller svensk potatis odlad på Gotland och förpackningen är märkt med gårdens ursprung.

Samtliga produkter finns i butik från och med v.11 till och med v.37.