

Överraska med en krispig fish taco med panko-panerad torsk och en kryddig kimchi-räkröra.
INGREDIENSER:
- Torskrygg
- Rydbergs Räkröra Kimchi
- Panco
- Ägg
- Vetemjöl
- Avocado
- Vitkål
- Rädisor
- Koriander
- Lime
- Tortillabröd
- Salt
- Peppar
- Rapsolja
GÖR SÅ HÄR:
- Skär torskryggen i mindre bitar. Doppa bitarna i vetemjöl, sedan vispat ägg, och sedan panko.
- Skiva avokado och rädisor och strimla vitkålen.
- Skär limen i klyftor.
- Stek torsken på medelhög värme i rikligt med rapsolja tills de blivit gyllene. Ta av spisen och lägg fisken på hushållspapper för att rinna av och behålla sig krispiga.
- Komponera fish tacon precis som du vill och toppa med en stor klick Rydbergs Räkröra Kimchi. Njut!